Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A DOGASTIC megálmodásakor három fontos szempontunk volt: az innovatív design a gazdik számára, a kompromisszummentes funkcionalitás a kutyusoknak és a hosszú távú fenntarthatóság.

A DOGASTIK fekhelyei nagy rugalmasságú hideghab szivacsból és antiallergén szilikonizált rostokból készülnek. A te kutyád is megérdemli a minőséget.

A termékeket a letisztult stílus és kimagasló kényelem tökéletes kombinációi. Kiváló minőségűek, modernek és tartósak.

Az prémium anyaghasználat és a kétféle színpaletta szintén a DOGASTIC design részét képezik. Így mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt.

Termékeink minőségét illetően kompromisszumot nem ismerünk. A fenntarthatóság az egyik fontos alapelvünk. Ezért próbálunk olyan anyagokat használni, amelyek megfelelnek a károsanyag mentes és környezettudatos gyártási folyamatoknak.

A DOGASTIC kézműves, magyar kisvállalkozás. Termékeinket kizárólag megrendelésre készítjük, szeretettel és nagy odafigyeléssel a részletekre. Alapanyagaink többségét magyarországi gyárakból tudjuk beszerezni, ezzel is támogatva a hazai vállalkozásokat. A fennmaradó alapanyagok és kellékek az európai unióból származnak. Ezzel biztosíthatjuk, hogy csak a legjobb alapanyagokat használjuk fel, és minden termékünk megfelel a kiemelkedően magas követelményeknek.

A DOGASTIC termékei megfizethető befektetést jelentenek kedvence kiváló egészségéhez és hosszútávú boldogságához.

Hogyan kezdődött?! Egész életemben az állatok szerelmese voltam, lovakkal és kutyákkal körülvéve nőttem fel. 10 éve pedig hosszas tervezgetés után bővült a család egy 12 hetes labrador baba személyében Vinnie-vel. A boldogságom határtalan volt és csak fokozódott, miután kis idő elteltével, egy 5 hónapos Red-Fox Labrador kölyök Buddy is csatlakozott hozzánk. Szenbesültem két fiatal kutya hóbortjaival és a gazdilét csodáival egyaránt. Sajnos Vinnie-röl már 9 hónaposan kiderült hogy csípődiszpláziás és a házi por minden fajtájára allergiás. Ekkor kezdtem egy olyan fekhely keresésébe, ami ortopédiailag jól alátámasztást biztosít, antiallergén töltetű és könnyen tisztítható. Nos nem voltak jó tapasztalataim. Nagyon hamar tönkrementek vagy egyszerüen egyik kutyám sem szerette, így idejük nagy részét a kanapén töltötték. Viszont én szerettem volna nekik saját kényelmes kuckót is biztosítani. Ekkor jutott eszembe, hogy mi emberek napi 6-10 órát alszunk, rengeteg pénzt költünk minőségi matracokra, hogy a pihentető alvást biztosítsunk magunknak. Viszont a kutyáim legalább napi kétszer ennyit alszanak, tehát minimum, ugyanazt a minőséget akartam biztosítani a számukra. A feladat adott volt, így elkezdtem ágymatracokat vásárolni, méretre vágtam, majd varrtam rá huzatot bútorszövetből, hogy ne csak kényelmes, de tartós is legyen. A kutyáim pedig rendkívül hálásak voltak. Ezen tapasztalatok birtokában, sok sok kísérletezéssel és sok ember támogatásával, segítségével jött létre a DOGASTIC.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kik Vagyunk
Az oldal tetejére